Yunus Emre Ortaokulu

WEB https://koycegizyunusemreortaokulu.meb.k12.tr
Adres : GELİŞİM MAH. 7 SK. YUNUS EMRE ORTAOKULU BLOK NO 12/1 KÖYCEĞİZ / MUĞLA
VİZYON : Hedefliyoruz ki; Okulumuzda bilgiyi bellemek değil, öğrenmeyi öğrenmek temel ihtiyaç kabul edilsin.Hedefliyoruz ki; Her öğrencimiz kendi fiziksel ve zihinsel yeteneklerinin ve sınırlamalarının bilinci ile mevcut ve gelecekte eğitsel ihtiyaçlarının farkına varabilsin.Hedefliyoruz ki; Her öğrencimiz kendisi ile barışık olsun ve çevresi ile etkili iletişim becerisi kazanabilsin.Hedefliyoruz ki; Velilerimiz okul toplumundaki vazgeçilmez yerini alsın
MİSYON : Biz Yunus Emre Ortaokuluyuz. Öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmanın yanı sıra kendisine ve başkalarına değer veren, okulu ve öğrenmeyi, bilgiye ulaşma yollarını önemseyen, moral ve ahlaki değerlere, sanat ve insanlığa sahip çıkan birer birey olmaları için çalışıyoruz. Biz, öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli gelişimlerini sağlamak onları 21. yüzyılın değişen, gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatmak için, onları gerçek yaşamla kucaklaştırıp bulundukları ortamdan haz duymalarını sağlamak için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Gündüzlü
Saatler : Pazartesi 08:40 16:45 Salı 08:40 16:45 çarşamba 08:40 16:45 Perşembe 08:40 16:45 Cuma 08:40 16:45
Isınma : Klima, Kalorifer
Servis : Şehiriçi Dolmuşlar ile Ulaşım Sağlanmaktadır. İlçenin garajına yürüme mesafesindedir.
Ulaşım : Karayolu
Yerleşim Yeri : İlçe Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 60 km
Kontenjan Bilgileri : 310
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : % 100
Sportif Etkinlikler : Hentbol, Futbol, Voleybol, Basketbol, Atletizm, Tekvando, Güreş, Kano
Bilimsel Etkinlikler : Robotik ve Kodlama Kursu, Proje Hazırlama Kursu, Tübitak Projeleri ve Fuarları, Teknofest
Proje Çalışmaları : Tübitak Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : eTwinning Projeleri, Erasmus+
Diğer Hususlar : Müzik ve Gitar Kursları, Görsel Sanatlar Kursu, Satranç Kursu, Proje kursu Okulumuzda Scientix Elçisi bulunmaktadır.